Cijenimo naše klijente i želimo da imaju
lijepo iskustvo

Najbolji prevoz
Čisto i udobno

"Rent-a-car agencija je pružila savršenu uslugu. Vozilo je bilo besprijekorno čisto, osoblje izuzetno susretljivo, a proces iznajmljivanja brz i jednostavan. Definitivno sve preporuke."

Vožnja kao na oblacima

"Impresioniran sam kvalitetom flote vozila ove agencije. Izabrao sam luksuzni automobil i bio sam zadovoljan performansama i udobnošću. Vozilo je bilo savršeno održavano, a vožnja je bila pravo zadovoljstvo."

Najbolje cijene

"Oduševljen sam pristupačnim cijenama koje pruža ova rent-a-car agencija. Tokom čitavog procesa iznajmljivanja, bio sam ugodno iznenađen transparentnošću i povoljnostima cijena. Nema skrivenih troškova, a usluga koju sam dobio u odnosu na cijenu bila je izvanredna.

Efikasnost

"Ova rent-a-car agencija ističe se svojom efikasnošću i profesionalnošću. Proces rezervacije bio je brz, a automobil je bio spreman tačno kako je obećano. Osoblje je bilo izuzetno ljubazno i pružilo sve potrebne informacije."

Luksuzna limuzina za maksimalno
zadovoljstvo. Uživajte.

Uživajte u vožnji
Mercedes S350 je luksuzna limuzina njemačkog proizvođača Mercedes-Benz. Ovaj automobil kombinira vrhunsku udobnost, sofisticiranost i izvanredne performanse.
KM 300 day
Seat Leon je kompaktni automobil španjolskog proizvođača Seat, koji se prvi put pojavio 1999. godine. Ovaj automobil je dobio priznanja za svoj sportski dizajn, izvrsne performanse i udobnost.
KM 90 day
Skoda Octavia je srednje veliki automobil koji proizvodi češki proizvođač automobila Skoda, koji je deo Volkswagen Grupe.
KM 110 day
Seat Arona je kompaktni crossover španjolskog proizvođača automobila Seat. Predstavljen je 2017. kao odgovor na rastuću popularnost SUV vozila.
KM 90 day
Skoda Octavia je srednje veliki automobil koji proizvodi češki proizvođač automobila Skoda, koji je deo Volkswagen Grupe.
KM 90 day
Skoda Rapid je kompaktni automobil proizveden od strane češkog proizvođača automobila Skoda, koji je deo Volkswagen Grupe.
KM 60 day
Kia Stonic je kompaktni crossover automobil koji proizvodi južnokorejska automobilska tvrtka Kia Motors. Predstavljen je i smješten je u segment manjih SUV-ova.
KM 70 day

Često Postavljena Pitanja

Lista odgovora
Da li iznajmljujete stranim posjetiocima?

Iznajmljujemo i stranim posjetiocima automobile. Sve što je potrebno je da klijent ispunjava uslove za iznamljivanje i posao može biti završen.

Imate li osiguranje?

Imamo sve vrste osiguranja kao što su: osnovno osiguranje,osiguranje od krađe vozila,putno osiguranje,osiguranje treće strane i osiguranje za stakla i gume.

Na koliko dugo se može iznajmiti automobil?

Sve zavisi kako se dogovrimo, minimalno iznajmljivanje ide na 24 sata a maximum bi bio mjesec dana.

Koliko godina morate imati da biste iznajmili automobil?

Potrebno je da ste punoljetni i da imate položen vozački ispit kako bi ste mogli da iznajmite automobil.

Za sve vaše potrebe

Samo najbolje

Naš tim će Vam pomoći da upotpunite sve vaše potrebe.